Het Computerplein

alles voor pc en laptop

google right

26 mei stamboomonderzoek van de HCC

Waren uw voorouders militairen of waren ze ziek?

Mensen die geïnteresseerd zijn in hun familiegeschiedenis kunnen te maken krijgen met een militaire loopbaan van een of meerdere familieleden. Een prettige bijkomstigheid is dat er in de archieven over militairen veel is te vinden. Zoals in 1811 toen onder de Franse overheersing de nationale dienstplicht werd ingevoerd. Nadat in 1813 de onafhankelijkheid uitgeroepen was, kwam het Reglement van Algemene Volkswapening tot stand. De Nederlandse strijdmacht werd samengesteld uit een Landstorm (verdediging van de eigen omgeving) en een Landmilitie (verdediging van het vaderland). In 1814 volgde een grondwettelijke reorganisatie van de strijdkrachten.

Lees meer: 26 mei stamboomonderzoek van de HCC

Dye-sublimation technologie van Epson brengt tentoonstelling over de kracht van maskers tot leven

POWERMASK-tentoonstelling bevat ontwerp van Richard Quinn, afgedrukt op een SureColor SC-F9200 printer

Epson PowermaskEén van de in het oog springende ontwerpen van de aanstormende modeontwerper Richard Quinn, gemaakt met behulp van de SureColor SC-F9200 dye-sublimation printer, maakt onderdeel uit van de tentoonstelling POWERMASK. Deze is tot zondag 7 januari in het Rotterdamse Wereldmuseum te bezoeken.

Lees meer: Dye-sublimation technologie van Epson brengt tentoonstelling over de kracht van maskers tot leven 

D-Link lanceert nieuwe generatie Wave 2 Wireless AC ULTRA Performance Routers

 

243802 dir 895l.%20a1%20image%20l(front) ad906f large 1492606802

 

D-Link, internationaal producent van netwerkapparatuur, heeft een nieuwe serie ULTRA Performance MU-MIMO Wi-Fi Routers geïntroduceerd.

De serie bestaat uit de AC3150 DIR-885L en de AC5300 DIR-895L. De AC3150 DIR-885L en de AC5300 DIR-895L zorgen gegarandeerd voor supersnelle verbindingen en maken intensieve activiteiten zoals 4K-streaming en het downloaden van grote bestanden op meerdere apparaten tegelijkertijd mogelijk. Ideaal voor de power users dus.

Lees meer: D-Link lanceert nieuwe generatie Wave 2 Wireless AC ULTRA Performance Routers

3 jaar printen met nieuwe EcoTank-serie van Epson

De nieuwste EcoTank-serie is gebruiksvriendelijker, wordt geleverd met voldoende inkt voor drie jaar printen en omvat modellen voor het afdrukken van foto's

Epson EcoTank serieEpson introduceert de EcoTank-printers van de volgende generatie, waarmee de serie aanzienlijk wordt uitgebreid. Twee grote ontwikkelingen staan centraal: een speciale fotoreeks met een 5-kleuren inktset (ET-7750, ET-7700) en een geheel nieuw ontwerp met een inkttank aan de voorkant en verbeterde flessen voor navullen zonder knoeien. Dit laatste geldt zowel voor de fotoreeks als de nieuwste modellen voor drukke huishoudens, thuiskantoren en kleine kantoren (ET-4750, ET-3750, ET-3700, ET-2750, ET-2700). De printers worden nu tevens geleverd met voldoende inkt voor drie jaar printen1.

Lees meer: 3 jaar printen met nieuwe EcoTank-serie van Epson